19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 07 Maj 2013 14:16

Novo u Zenici - Procomp d.o.o.

NOVO U NAŠEM GRADU: ProComp d.o.o. – brzi servis vaše informatičke opreme (računara, laptopa, printera...)
S obzirom da živimo u vremenu kada nam svaki posao iziskuje korištenje informatičke opreme, te da je svaku profesiju nemoguće zamisliti bez korištenje iste, nevolje nastanu onoga trenutka kada se desi bilo koja vrsta kvara pomenutih uređaja.

Tempo života postaje sve brži i brži a nenadani kvarovi dese se upravo u trenucima kada nam računar ili laptop najviše trebaju, stoga je svaka minuta bitna. Stara izreka „Vrijeme je novac“ zasigurno se u potpunosti poistovjećuje sa situacijom u kojoj se nađemo, budući da nam u tim trenucima treba što brže otklanjanje kvara po mogućnosti bez lutanja i hodanja po servisima. Navedenim problemima konačno je došao kraj!
Naime, ProComp d.o.o. Zenica je prvi profesionalni servis računarske opreme na području grada Zenice. Ono što će obradovati mnoge Zeničane jeste usluga dolaska servisera na Vašu kućnu adresu a koja je u potpunosti BESPLATNA. Profesionalno osoblje će na licu mjesta pregledati Vaš računar, riješiti problem ukoliko je to moguće odmah, a ukoliko je neophodno Vaš računar odnijet će u servis, otkloniti kvar i donijeti ga na Vašu adresu u što kraćem roku. Iskusni i profesionalni tehničari će zasigurno zadovoljiti sve Vaše potrebe kada je u pitanju čišćenje računara, zamjena pokvarenih komponenti ili reinstalacija operativnog sistema.

Pored računara, ProComp d.o.o. Zenica vrši i servis laptopa, od zamjene pokvarnih displeya, tastatura do čišćenja istog ukoliko primjetite da se Vaš laptop pregrijava ili čujete pojačan zvuk rada ventilatora. Sve to su znaci da je Vaš laptop zaprljan prašinom, te je isti neophodno čim prije otvoriti, očistiti, zamijeniti pastu na procesoru / grafičkoj kartici kako bi produžili vijek istoga.
Ne zaboravite i to da svaki računar zahtijeva održavanje kako hardwerskih komponenti tako i čišćenje samog operativnog sistema, jer vremenom i radom Vaš računar postaje sporiji ako se ne vrši redovan servis. Ukoliko imate potrebu za novim računarom ili nadogradnjom postojećeg  firma ProComp stoji Vam na raspolaganju kada je u pitanju savjet i preporuka kvalitetnih komponenti te pomognu prilikom same kupovine.

Još jedna velika prednost u kojoj će svi Zeničani moći uživati jeste i pružanje 24 - satne podrške i servisa, a neke od najčešćih usluga su:
- Servis računara i računarske opreme
- Nadogradnja i/ili obnova već postojećih hardwerskih komponenati i informatičke opreme
- Nadogradnja softverskih rješenja te aktualizacija (update) softwera
- Dijagnosticiranje i čišćenje sistema od virusa te ostalog malicioznog softwera u Vašem sistemu
- Sigurnosno spremanje i povrat izgubljenih podataka
- Izgradnja i održavanje računarskih mreža
- Online podrška – pristup Vašem računaru iz naše kancelarije i rješavanje problema
- Rješavanje novonastalih problema u najkraćem mogućem roku

Kontakt informacije za Vaše potrebe:
Telefon: 032 834 400
Mobitel: 062 104 400
Email: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Web: www.procomp.ba
Skype ID: pro_comp