19 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 07 Mart 2013 09:33

Za sve nove korisnike Telemacha

 

3 mjeseca 50 % popusta za nove korisnike Telemach DUO I TRIO PAKETA!  Iz Telemacha ponovno stižu sjajne vijesti. Prva tri mjeseca Telemach svim novim korisnicima DUO I TRIO paketa poklanja 50% popusta na cijenu paketa kojeg inicijalno izaberu što uključuje i analognu televiziju,  kao i dodatne opcije koje korisnici uz pakete inicijalno izaberu.


I to nije sve. Kako bi omogućili korisnicima da se uvjere u značajan tehnološki pomak kojeg donosi Telemach digitalna televizija, a koji je prvenstveno vidljiv u ponudi TV kanala, te znatno većoj kvaliteti slike i zvuka, svi novi korisnici TRIO paketa u narednih 6 mjeseci imat će mogućnost besplatnog uživanja u svim HD kanalima iz Telemach ponude.

 

DUO i TRIO MIX predstavljaju idealno složene pakete usluga za domaćinstva, koja predstavljaju najbolji omjer cijene i kvalitete u BiH uz značajne uštede kroz objedinjavanje svih fiksnih telekomunikacionih usluga na jednom računu. Riječ je naravno o paketnim ponudama usluga kablovske/digitalne televizije,  interneta,  te usluga fiksne telefonije sa cijenom. 

 

Dijelom već osnovne ponude DUO i TRIO paketa  su atraktivni paketi TV kanala uz ekskluzivne sadržaje kao što su Engleska i Španska liga u HD rezolucij sada dostupne i bez dodate naknade prvih 6 mjeseci za nove TRIO korisnike, kao i flat internet 15/1,2 Mb/s, te wi-fi routeri na besplatno korištenje, usluga fiksnog telefoniranja sa cijenom 0 KM/min za sve odlazne pozive prema svim fiksnim mrežama u BiH.

 

Svi ponuđeni paketi imaju mogućnost nadgradnje pojedinačnih usluga po želji pretplatnika, više TV kanala, veće brzine interneta (do 100 Mbps, najbrže u BiH), te dodatne opcije vezane za uslugu fiksne telefonije(0 KM prema svim fiksnim mrežama u Hrvatskoj i Sloveniji).Svi pretplatnici besplatno mogu uživati i u D3 GO usluzi televizije na mobilnim uređajima i računarima.


Kao dodatnu opciju od 01.03.2013. godine  Telemach je predstavio i novu USLUGU SNIMANJA 320 GB, koja korisnicima omogućava snimanje preko 200 sati programa u standardnoj rezoluciji putem elektronskog programskog vodiča (EPG) programa , kao i pauziranje živih kanala.

 

Akcija 50% na izabrane pakete traje od 08.03.2013. godine do 08.05.2013. godine.

 

Sve dodatne informacije možete dobiti putem korisničkog centra, na broj 1430.