29 Mart 2023
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 13 Avgust 2012 00:07

Galerija: INTENT desing salon

INTENT design je prvi salon dizajniranog namještaja i opreme domaćih proizvođača u BiH. Bazu branda čini ponuda tapaciranog namještaja, namještaja od solidnog drveta, stakla, metala, pločastog namještaja, dekorativnog inženjeringa i tepiha, kao i stručni savjeti arhitekata koji vam pomažu pri opremanju vašeg doma ili poslovnog prostora.

 

Brend INTENT design je dio kompanije ENTASIS doo Zenica. Osnovna djelatnost kompanije je arhitektonsko projektovanje objekata i interijera i kao takva postoji od 1998. godine.


 Sa završetkom novog poslovnog objekta 2011. god. kao i sa prirodnim stručnim sazrijevanjem stekli su se uvjeti za kompatibilno širenje i ulazak u novu razvojnu fazu kompanije, a to je ustanovljenje INTENT design brenda čiji je osnovni temelj – prodaja i promocija dizajniranog namještaja i opreme za interijere proizvedenog u BiH. 

 

Cijeneći kvalitete naših kompanija i dizajnera koji su već ostvarili internacionalni uspjeh kao i onih koji svojim kvalitetom i potencijalom tek bivaju prepoznati, nudimo tržištu lijep i kvalitetan proizvod u skoro svim segmentima opremanja rezidencijalnih i drugih objekata.

 

DIO PONUDE, KAO I SAMI OBJEKAT INTENT design U ZENICI MOŽETE VIDJETI U SPECIJALNOJ GALERIJI - OVDJE


Salon namještaja INTENT design nalazi se u Zenici u Štrosmajerovoj 12, a za više informacija, posjetite www.entasis.ba

 

intent2