20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 23 April 2012 03:40

Stranka za BIH u Zenici

U organizaciji Kantonalnog vijeća i Općinske­­­­ organizacije Stranke za BIH Zenica, dana 20. aprila 2012. godine u 18.30 sati, u prepunoj velikoj sali Općine Zenica održana je Javna tribina na temu : „ 16 godina Stranke za BiH – uspjesi i greške!“ Sala je bila premala da primi sve članove i simpatizere SBiH, koji su došli da čuju poruke nade za Bosnu i Hercegovinu, koje su sa govornice uputili: Čajlaković Asim, Muhidin Alić, Sirćo Nusret, Gradimir Gojer i Amer Jerlagić. 

 

U svojim govorima osvrnuli su se na uspjehe i greške, na negativne pojave koje prijete da ugroze integritet i suverenitet drage nam Bosne i Hercegovine, na probleme države ali i običnog čovjeka, na kritično stanje medija. Nakon toga odgovarali su na postavljana pitanja prisutnih, i na kraju su ispraćeni gromoglasnim aplauzima članova i simpatizera stranke.

Ovaj skup šalje jasnu poruku svima koji uporno ističu da je Stranka za BiH u rasulu da prave račun bez krčmara i da Stranke za BiH ima, da je iz dana u dan sve jača, i da će se na sve načine boriti za 100% BiH, navodi se u saopćenju ove stranke. 

{!jomcomment}