28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
Greška
  • JFolder: :files: Putanja nije direktorij. Putanja: /var/www/vhosts/zeblog/www/arhiva.zenicablog.com/images/renoovnak
Obavijest
  • There was a problem rendering your image gallery. Please make sure that the folder you are using in the Simple Image Gallery Pro plugin tags exists and contains valid image files. The plugin could not locate the folder: images/renoovnak
utorak, 13 Mart 2012 06:21

Novi Reno - Dacia centar

Reno (Renault) je dodatno ojačao svoje prisustvo na tržištu Bosne i Hercegovine, otvaranjem novog prodajno-servisnog centra u Vitezu. Otvorena je nova koncesija – Autocentar Ovnak, uokviru istoimene kompanije u poslovnom centru PC-96 u Vitezu. Osim Renoa, Ovnak nudi i cijelu paletu prodaje i servisiranja i Dačia (Dacia) i Nisan (Nissan) vozila.

- Kad smo krenuli 2006. sa poljoprivrednim strojevima i građevinskom mehanizacijom imali smo viziju i san, a odabrali smo francusko – japansku kombinaciju, jer smo uvjereni u te brendove, te postojanost kvaliteta vozila iz ove dvije države. Prije Renoa i Nisana, otvorili smo uokviru centra zastupanje Citroena, čime nudimo mogućnost izbora, uz umerene cijene i besprijekoran kvalitet, kazao je vlasnik Ovnaka Drago Kafadar.

 

Branko Grković, direktor prodaje kompanije Renault – Nissan Hrvatska, istakao je da je novi prodajni centar u Vitezu nastavak plana ove grupacije u širenju mreže u BiH, te da mu je posebno drago što na jednom mjestu objedinjuje sve, od kupovine,

- Reno se pozicionirao na oko 9, 3, a Dačia ima sjajan uspon do 5, 5 posto učešća u tržištu novim automobilima u BiH. Vjerujem da će Ovnak centar biti dodatni impuls, kazao je Grković.

Kako je istaknuto na otvaranju, i prije prošlosedmične ceremonije, već je prodano šesnaest Renoa i jedan Nisan. Ovnak auto centar u Vitezu upošljava tridesetak radnika.

U manje od kilometra duž magistralnog puta M-5 uokviru doline u koju se smjestio kompleks PC-96, nalaze se zastupništva gotovo svih relevantnih proizvođača automobila. Uz novoizgrađeni francusko – japanski kvartet (Citroen, Reno, Dačia, Nisan), odranije su tu Folksvagen i Škoda, Hjundai, Ševrolet i Opel.

{gallery}renoovnak{/gallery}

{!jomcomment}