29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 18 Septembar 2014 02:39

Kandidatkinje SDA Zenica

U prepunoj sali Općine Zenica je u organizaciji Asocijacije žena Stranke demokratske akcije (SDA) održano predstavljanje kandidatkinja SDA Zenica. 



Predsjednica Asocijacije žena SDA BiH i delegat u Domu naroda Parlamenta BiH Nermina Kapetanović upoznala je prisutne o važnosti učešća žena u politici i značaju izlaska žena na birališta. 

- Asocijacija žena SDA svojim aktivnostima pokušava da ukaže na značaj političkog angažovanja jer politička pasivnost, uistinu, ne dovodi do izbora onih najboljih koji će nas predstavljati - kazala je Nermina Kapetanović. 

Na skupu su predstavljeni ciljevi SDA i Izborna platforma, te istaknuta dokazana činjenica da jedino SDA radi za dobrobit Bosne i Hercegovine i Bošnjaka. 

Prisutni su pozvani da budu jedinstveni, da svoj glas daju SDA, da glasaju za snagu, za jedinstvo, za kandidata SDA za bošnjačkoga člana Predsjedništva BiH Bakira Izetbegovića, odnosno za dokazane patriote i one koji su dokazali da žele dobro našoj državi, saopćila je Služba za odnose s javnošću SDA.