20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 20 Mart 2014 19:45

SBB Zenica: 650 novih članova

Općinski odbor Saveza za bolju budućnost BiH Zenica upriličio je danas u Zenici svečanu sjednicu, na kojoj je 400 novih članova OO preuzelo svoje članske karte. Inače od 1.januara SBB Zenica je brojniji za 650 novih članova.



Svečanosti je prisustvovao i predsjednik SBB-a Fahrudin Radončić.

- Čestitam i zahvaljujem novim članovima. Vi ste nova obaveza i povjerenje meni osobno i Savezu, koji je ubjedljivo najbrojnija politička stranka u BiH, sa više od 70.000 upisanih članova, kazao je Radončić.

On je istakao da je narod svjestan da aktuelna vlast ne zna voditi državu, ali da je sposobna za nove podjele, krađu i osiromašivanje naroda, povećavši broj nezaposlenih, a smanjivši broj zaposlenih.

- SBB je pokrenuo inicijative i izašlo se u javnost sa imenima dužnika, firmi koje kradu vas, narod, izašlo se sa imenima astronomskih plaća u javnim preduzećima. Zato nas se boje i zato im smetamo. Ne smijemo se plašiti i narod lagati razlozima građanske pobune. Šačica korumpiranih kadrova odanih laganju naroda radi zadržavanju pozicija vas plaši i prijeti vam. Ko će poslije ovih 20 godina dati opet glas za koaliciju SDA i SDP koja ima samo jednu  viziju – kako da vas i dalje krade na debljini asfalta, na uzimanju sebi, postavljanju svih najbližih u javna preduzeća. 

SBB-u do oktobra i pogotovo nakon uspjeha u oktobru trebaju mladi, neopterećeni, hrabri ljudi koji žele mijenjati društvo na bolje, kazao je na kraju Radončić.