29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 05 Februar 2014 22:36

Galerija: BOHA namještaj

Zenicablog vam predstavlja još jednu uspješnu zeničku firmu. BOHA D.O.O. ZENICA su osnovali Harun Begagić i Sabrija Kulovac. Iideja za pokretanje ovog biznisa nastala je kao poštovanje i nastavak tradicije u porodicama Begagić i Kulovac (Harunov otac Besim je radio kao tapetar dekorater, a Sabrijin otac Ćamil kao stolar). 


- Postojimo više od deset godina i dokaz smo da partnerstvo može opstati bez ikakvih nesuglasica i konflikata. u firmi radi dvanaest radnika koji proizvode i prodaju tapacirani namještaj, kaže nam Begagić. 


Prodaja BOHA namještaja se nalazi na adresi Jalijski put 6A, a proizvodnja u Sarajevskoj 195. 

 

Sarađujemo sa salonima namještaja širom BiH i u kooperaciji izvozimo za Hrvatsku, Sloveniju, Crnu Goru, a uskoro i u Njemačku. Radimo za klijente posao "od ideje do realizacije", uređivali smo veliki broj ugostiteljskih objekata u Zenici i drugim gradovima, kaže Harun. 

 

Svi modeli ove kompanije su isključivo rađeni materijalima sa bh. tržišta čime podupiru razvoj domaćih proizvođača. Cilj im je modernizacija mašina, otvaranje novih salona i upošljavanje radnika.


Zenicablog predstavlja BOHA namještaj u NEKOMERCIJALNOM obliku, kao vijest koja našim posjetiocima treba poslužiti u informativne svrhe, radi upoznavanja da i u svom gradu imamo vrijedne ljude koji proizvode i izvoze!


Pogledajte foto galeriju BOHA namještaja 

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.574373552653983.1073742092.122203817870961&type=1 





.



---

..