28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 22 Decembar 2013 04:55

Kako kupiti ulaznicu za SP

Nogometni/fudbalski savez BiH ima pravo na kupovinu (8 %) osam posto od svih komercijalnih ulaznica, zavisno od kapaciteta stadiona na kojima igra naša reprezentacija u Brazilu. Rezervacija i prodaja ulaznica za Svjetsko prvenstvo u fudbalu moguća je putem oficijelne web stranice FIFA-e, segment /“APPLY FOR TICKETS“/.Period za rezervaciju i kupovinu ulaznica je počeo 08. 12. 2013. godine, a završiće se 07. 02. 2014. godine u 12:00 sati (CET).


Rezervacija ulaznica za naše navijače vrši se preko linka: https://pmatickets.fifa.com/web/LandingPage.aspx?language=EN 

Ovo je jedini način na koji naši navijači mogu da izvrše rezervaciju ulaznica i, ne postoji ni jedna druga mogućnost, jer je Ugovorom sa nacionalnim savezima jasno definisano koji su uslovi za kupovinu ulaznica.

Takođe, svaki navijač može pojedinačno aplicirati za maksimalno 4 (četiri) ulaznice po utakmici, a najviše za 7 (sedam) utakmica na Svjetskom prvenstvu, što ukupno iznosi 28 (dvadeset i osam) ulaznica po jednom navijaču.

Omogućena je i kupovina seta ulaznica za grupnu fazu, tj. za sve utakmice koje igra naša reprezentacija u Brazilu. Ulaznice se mogu nabaviti za tri kategorije na stadionima, a četvrta se odnosi na invalidne osobe kojima je omugućeno gledanje utakmice iz posebnog sektora. Sve cijene pojedinačnih i grupnih ulaznica su objavljene u brošuri koju ćete naći u prilogu aplikacije prilikom rezervacije ulaznica na zvaničnoj stranici FIFA-e.

U slučaju prekoračenja broja ulaznica za kupovinu, FIFA TICKETING OFFICE može automatski otkazati kompletnu rezervaciju.

Sve relevantne informacije o rezervaciji i prodaji ulaznica preko FIFA on-line sistema, biće i dalje objavljivane na službenoj stranici NS/FS BiH.

Molimo vas da pitanja u vezi sa rezervacijom i kupovinom ulaznica šaljete na email adresu: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.