29 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 05 Decembar 2013 05:18

Rođendan: Preduzeće PERO

Povodom 17 godina uspješnog poslovanja od osnivanja, preduzeće PERO Zenica je u Family centru Ekran u Zenici organiziralo koktel parti za kupce i prijatelje. Ovo je već tradicionalan način da bračni bar Mladen i Radmila Perić, vlasnici firme Pero Zenica, zahvale na povjerenju kupcima i poslovnim partnerima, te sa njima podijele radost još jednog rođendana firme.
 
“Ovaj tim odgovoran je za napredak i ono što je Pero učinilo u proteklih 17 godina i što imamo danas. Šta reći u ovim ‘dobrim’ vremenima. Dobro je. Ne damo se, borimo se. Tek nam je 17 godina i uživajte s nama”, kazao je u svom obraćanju Mladen Perić, direktor i vlasnik preduzeća Pero Zenica.
 
“Znam kako je teško u ovim vremenima i u ovakvom privrednom okruženju doživjeti 17 godina uspješnog rada privrednog kolektiva koji se bori na tržištu i stalno je izložen stresovima koje doživljavaju privrednici”, kazao je premijer Munib Husejnagić, dodavši da će privrednici i realni sektor uvijek imati njegovu podršku, jer je i sam u politiku došao iz realnog sektora.