28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 16 Oktobar 2013 06:34

Online prilika za angažman

IAESTE Online Career Fair, sajam koji se održava od 14. oktobra - 7. novembra, odlična je šansa za sve koji traže posao da pronađu korisne informacije, uspostave kontakte sa vrhunskim poslodavacima i univerzitetima, razmjene iskustva sa drugim studentima iz više od 15 zemalja Evrope - a sve to iz svog naslonjača! Ako ste student prirodnih nauka ili nekog tehničkog fakulteta, ili ste nedavno diplomirali i htjeli biste iskoristiti neku od poslovnih ili edukativnih prilika širom Evrope, ovo je informacija koja vam može biti od koristi.

 

IAESTE Online Career Fair, sajam koji se održava od 14. oktobra - 7. novembra, odlična je šansa za sve koji traže posao da pronađu korisne informacije, uspostave kontakte sa vrhunskim poslodavacima i univerzitetima, razmijene iskustva sa drugim studentima iz više od 15 zemalja Evrope - a sve to iz svog naslonjača! Virtualna platforma omogućava vam da kao učesnik istražite profile kompanija, aplicirate za posao i komunicirate sa predstavnicima istih, kako biste dobili bolji uvid u uslove rada, aktuelne projekte ili istorijat kompanije. Kroz profile brojnih evropskih univerziteta, ovaj Sajam nudi i zanimljive informacije za studente prirodnih i tehničkih nauka koji su zainteresovani za studiranje u inostranstvu. Pored toga, tu su i zanimljive informacije i savremeni online seminari koji će sigurno biti od koristi svim zainteresovanim za gradnju internacionalne karijere!

 

Više informacija o svemu ovome možete pronaći na Facebooku: https://www.facebook.com/IAESTEOnlineCareerFair  ili posjetiti službenu internet stranicu događaja: http://www.onlinecareerfair.sk/