16 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 03 Septembar 2013 21:31

SDA čestitala Smajloviću

Poštovani, Povodom još jednog ogromnog uspjeha Zenice na planu promocije sporta upućujemo najiskrenije čestitke načelniku Husejinu Smajloviću. Skoro svi mediji u regiji su jučer objavili sjajnu vijest da je Zenica dobila najsavremeniji centar za promociju nogometa na prostoru Balkana – Trening centar Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine čime je ime našeg grada još jedanput  plasirano u najpozitivnijem smislu te riječi.


Također, lično priznanje koje je dobio od predsjednika UEFA-e slavnog Mišela PLATINIJA, potvrđuje da je svojim nesebičnim radom i ogromnim entuzijazmom gospodin Smajlović prepoznat u široj evropskoj sportskoj javnosti kao načelnik jedne lokalne zajednice u BiH, koja posvećuje veliku pažnju sportu i mladima.

 

Zahvaljujući ličnom angažmanu načelnika Smajlovića, uz podršku Vijeća Općine Zenica, naš grad čuva imidž mjesta koje prepoznaje projekte budućnosti kakvi su i ostali koji su dovršeni ili se trenutno grade. Uključivanjem Zenice u ovaj višemilionski poduhvat koji je podržan od strane evropskih i svjetskih nogometnih asocijacija garant je razvoja sporta, u ovom slučaju nogometa i našoj općini otvara svijetlu budućnost.

 

Još jedanput, u ime građana Zenice, u ime Općinskog izvršnog odbora SDA Zenica i u svoje lično ime, čestitamo načelniku Smajloviću na ovom velikom uspjehu i želimo da nastavi raditi na projektima budućnosti. U ovoj misiji dajemo mu punu podršku.

 

Predsjednik OIO SDA

Ibrahim Šišić