20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 15 Juli 2013 12:14

Audio-Jagodić,danas utakmica

Danas na Zlatiboru (Srbija), nogometaši zeničkog Čelika igraju zadnju, kontrolnu utakmicu u drugoj fazi priprema. Protivnik će im biti Sloboda iz Užica, član Jelen super lige Srbije. Utakmica se igra u 17 sati. 

 

 

Prema informacijama koje su objavili na oficijelnoj fb stanici NK Čelik: "Šef stručnog štaba će zbog blažeg potresa mozga poštedjeti Haruna Huseinspahića i Stipu Baraća, koji radi po posebnom programu. Uoči utakmice Vlado Jagodić je odlučiti da li će igrati Horić, Nestorović i Bajraktarević, koji su zbog povreda propustili susret sa Radom. Ostali igrači su na raspolaganju i igrat će protiv Slobode".

 

Da podsjetimo, Čelik je na Zlatoboru odigrao, do sada, tri utakmice i zabilježio dvije pobjede ( Zlatiborac 2:0 i Jedinstvo Putevi 2:1), te jedan remi protiv Rada (1:1), člana Jelen super lige Srbije. Inače, ekipa Čelika u utorak se vraća u Zenicu. Nakon jednog dana odmora, od četvrtka počinje zadnja faza priprema, u okviru koje će biti odigrana utakmica protiv Cibalije u Zenici, člana druge HNL  kao generalna proba pred naredno nogometno prvenstvo Premijer lige BiH, koje počinje 27.jula 2013. godine. U prvom kolu nogometnog prvenstva Premijer lige BiH za sezonu 2013/2014, Čelik je domaćin, na Bilinom polju, banjalučkom Borcu.


E. Imamović za Zenicablog

 

POSLUŠAJTE AUDIO IZJAVU TRENERA JAGODIĆA ZA Q RADIO