28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 05 April 2013 05:26

EPBiH: Novi portal za korisnike

JP Elektroprivreda BiH će danas staviti u funkciju novi web portal, organizacijski i sadržajno prilagođen da pruži širok spektar informacija kupcima električne energije, poslovnim partnerima, dioničarima, investitorima i široj javnosti.

 

Web portal JP Elektroprivreda BiH na adresi www.elektroprivreda.ba , donosi informacije o: poslovanju JP Elektroprivreda BiH i Koncerna EPBiH, pokretanju i razvoju kapitalnih projekata u JP EPBIH i rudnicima uglja, obavještenja za investitore i dioničare, informacije o procesu otvaranja tržišta električne energije, osnovne savjete vezane za racionalnu upotrebu električne energije.

 

Novi portal koncipiran je na način koji omogućava detaljno informisanje  kupaca JP Elektroprivreda BiH. S ciljem unapređenja odnosa, portal je prilagođen za interaktivnu komunikaciju, zahvaljujući kojoj je kupcima omogućen uvid u stanje računa, kao i analitički prikaz računa i uplata za posljednjih 6 mjeseci, kalkulator za okvirni obračun mjesečnog iznosa računa za električnu energiju na osnovu unesenih energetskih veličina, te prijave reklamacija i kvarova elektronskim putem.

 

Stranice novog portala JP Elektroprivreda BiH sadrže detaljne informacije o procedurama  i potrebnu dokumentaciju za  priključenje kupaca na elektrodistributivnu mrežu, kao i informacije o postupcima kojim se postaje kupac JP Elektroprivreda BiH i dokumentaciju potrebnu za sticanje statusa kupac JP Elektroprivreda BiH.  Uz servisne  informacije o dnevnim promjenama koje se dešavaju u elektroprivrednim djelatnostima,  novi portal JP Elektroprivreda BiH nudi i druge brojne usluge i obavještenja namjenjene kupcima električne energije i široj javnosti. 

 

Potražite nas na www.elektroprivreda.ba  , saznajte više! 

 

 Služba za komunikacije JP EP BiH