20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 22 Mart 2013 01:08

Nagrade Foruma mladih SDP

 Općinska organizacija Foruma mladih Socijaldemokratkse partije Bosne i Hercegovine Zenica je  svečanim skupom obilježila 20. Mart Dan Zenice. Ovom sjednicom je ozvaničena reorganizacija u okviru Foruma mladih SDP BiH Zenica i najavljen puno veći politički angažman na polju omladinske politike. Tome i svjedoči incijativa koju smo pokrenuli i koja će se naći na sljedećem zasjedanju OV Zenica, a tiče se budžeta Zenice. 

 

Svečana sjednica FOM-a SDP BiH Zenica povodom Dana Zenice je iskorištena da se uruče prigodne zahvalnice za mlade osobe koje su u proteklom periodu doprinijele razvoju Zenice. Zahvalnice su dodijeljene dr. Anelu Okiću, Hazimu Begagiću, Dadi Ruviću, Dejanu Mileusniću i Udruženju mladih „Ljubičica“. Na ovaj način smo željeli iskazati zahvalnosti svim ovim mladim ljudima koji kroz svoju profesiju promovišu Zenicu. Ovim skupom želimo poručiti javnosti da u Zenici ima onih koji misle na uspješne mlade ljude i koji brinu o njima, kada već aktuleni lokalni režim predvođen SDA-om nema sluha za mlade uspješne ljude. Aktuleni lokalni režim ima sluha da nagrađuje one ljude koji su njima odani.

 

Sa daljnim aktivnostima FOM SDP BiH Zenica će upoznati javnost jer najavljujemo borbu za sve mlade ljude svim dozvoljenim sredstvima.

 

Forum mladih SDP Zenica

 

sdpmladinag2