18 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 03 Oktobar 2012 23:00

Jagodić suspendovao Kuduzovića

Šef stručnog štaba NK Čelik Vlado Jagodić večeras je nakon prve utakmice osmine finala Kupa BiH, u kojoj su Zeničani golovima Stipe Baraća i Saše Kajkuta pobijedili 2:0 kantonalnog ligaša NK Rijeku iz Viteza, saopćio kako je donio odluku o suspenziji standardnog prvotimca Elmira Kuduzovića. Jagodić nije želio otkriti razlog ovakve odluke, ali je rekao da Kuduzović neće igrati za Čelik dok je on trener.

 

"Što se mene tiče, Kuduzović više neće igrati za Čelik, bar ne dok sam ja trener ovog kluba. Molim vas da da ne pitate za razlog jer odluku još nisam rekao ni članovima uprave kluba", kazao je Jagodić. Kuduzović se ovog ljeta vratio u Zenicu nakon što je jednu sezonu proveo u Čeliku iz Nikšića. Zanimljivo je da je Čelik u današnjoj Kup utakmici u službenom zapisniku imao samo 15 igrača jer je nekolicina prvotimaca povrijeđena ili nije imala pravo nastupa.

 

"Jasmin Mešanović je protiv Željezničara zaradio težu povredu i moguće je da smo ga izgubili do kraja polusezone. Jasminu Smriki je na jučerašnjem treningu slomljen nos, dok je Dejanu Božičiću stradalo stopalo i ne znamo da li se radi o nekom napuknuću. Anid Travančić je prohlađen, tako da zaista imamo veliki problema s igračkim kadrom pred važnu utakmicu protiv Slavije u Istočnom Sarajevu", izjavio je Vlado Jagodić.