26 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 03 Oktobar 2012 01:07

Saopćenje Stranke za BiH Zenica

Izborni štab Stranke za Bosnu i Hercegovinu je  na svojoj redovnoj sjednici u prisustvu članova Općinskog savjeta, kandidata za općinsko Vijeće i aktivista, izvršio analizu i sagledao efekte dosadašnjih aktivnosti u realizaciji Programa predizborne kampanje.


- Zahvalni smo našim građanima, a posebno iz Mjesnih zajednica sa kojima smo u proteklom periodu bili u prilici razmijeniti nišljenja i stavove, te evidentirati njihove potrebe i ZAJEDNO učiniti dodatne napore u formiranju konstruktivnih i konkretnih prijedloga za unapređenje kvalitete življenja u njihovoj sredini. Posebno nas raduje činjenica da smo u svim tim susretima nailazili na gostoprimstvo, razumijevanje i podršku. – istakao je Mirza Pinjić, predsjednik Izbornog štaba


Nadamo se da će se naša saradnja, začeta na osnovama međusobnog poštovanja i razumijevanja, nastaviti i da su naši građani prepoznali naše iskrene namjere, a to je da će naša ukupna društveno-politička aktivnost biti, zaista i isključivo, u funkciji građana. Raduje i činjenica da su naši sugrađani prepoznali i dosadašnji rad i angažman vijećnika Stranke za BiH u proteklom sazivu Vijeća, a posebno izuzetne napore i sposobnosti presjedavajućeg Vijeća, Nebojše Nikolića.


Sve dosadašnje pozitivne aktivnosti koje je provodio Općinski savjet Stranke i Izborni štab prepoznati su i u Centrali stranke u Sarajevu. S tim u vezi, kompletno Predsjedništvo na čelu sa predsjednikom Amerom Jerlagićem dolazi na Centralni predizborni skup koji će se održati u Bosanskom narodnom pozorištu Zenici u srijedu, 3. Oktobra, sa početkom u 20:00 sati, a na koji Vas takođe pozivamo.


Ovo je ujedno prilika i našim sugrađanima da nam se još jednom iskažu svoje povjerenje i pridruže nam se u traženju boljeg i ljepšeg.

 

PRESS