Printaj ovu stranu
srijeda, 17 Septembar 2014 22:16

Prvi broj SPORTZDK magazina

Dragi sportisti, ljubitelji sporta, navijači, sponzori… u srijedu 17. septembra iz štampe je izašao prvi broj biltena Udruženja građana „Sport Media“ pod nazivom „SPORTZDK MAGAZIN“! List štampan na A4 formatu, na 32 kolorne strane i u tiražu 20.000 primjeraka, novi je projekt entuzijasta, ljubitelja sporta, sportskih novinara iz više gradova ZDK okupljenih oko ideje afirmacije sporta i rekreacije, sportista, trenera, sportskih radnika, rekreativaca… iz Zeničko – dobojskog kantona.

 

„Sportzdk Magazin“ pred Vama će biti svakih 14 dana. List je besplatan i nadamo se da će profesionalnim pristupom njegove redakcije, sa aktuelnim ali i istinitim informacijama pronaći put do Vaših srca. Baš kao što to čini i Prvi portal o sportu i rekreaciji u ZDK www.sportzdk.ba koji iz dana u dan postaje sve čitaniji! 


Naši saradnici, prijatelji Udruženja, kolporteri, već u srijedu će novinu dijeliti na ulicama, školama, ugostiteljskim objektima… u Zenici, Kaknju, Visokom, Zavidovićima, Tešnju, Žepču, Maglaju, Usori, Varešu, Brezi, Olovu i Doboj Jugu.

 

Kao i svaki, i naš je početak težak ali vjerujemo da ćemo iz broja u broj biti sve bolji. Naravno, ko radi taj i griješi, pa smo tako spremni i na kritike, sugestije, prijedloge, inicijative! Sve to, kao i Vaše priče, aktuelnosti i fotografije iz Vaših sredina možete nam slati na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli. poručuju sa Sportzdk.ba

Posljednje od

Povezani članci (by tag)