Printaj ovu stranu
petak, 25 April 2014 20:51

Predložite lokacije za Zenica.tv

Predložite koju biste javnu lokaciju, trg ili ulicu u Zenici željeli vidjeti u narednim mjesecima u našem projektu Zenica.tv ? 


Za sada imamo deset kamera i lokacija, i to šest kamera u kvalitetnoj rezoluciji novog projekta, te četiri kamere koje smo zadržali na postojećim lokacijama, a koje su bile pionirski korak u Zenica.tv projektu. 


Više na http://www.zenica.tv/index.php/zenica-live 


Naravno, kao i do sada prihvatićemo vaše prijedloge uz opasku da se lokacije odabiru uz poštovanje određenih sigurnosnih propisa, te tehničke pretpostavke osiguravanja dovoljno kvalitetnog signala zaa najbolji live-stream u državi, kakav imamo u novom Zenica.tv projektu. Uvjet za nove kamere naravno je i osiguravanje izuzetno visokih novčanih sredstava, uz pomoć postojećih i novih sponzora projekata, jer se radi o projektu koji ima izuzetno visoke startne, te troškove održavanja. 


Svoje prijedloge možete slati i na email formu ili u inbox naše Facebook grupe na https://www.facebook.com/Zenicablog . Namjera nam je da u narednim mjesecima osiguramo još nekoliko lokacija, a potencijalne sponzore projekta pozivamo da nam se jave na Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.


MOLIMO VAS DA PRIJEDLOGE NE OSTAVLJATE U KOMENTARE NA FACEBOOK VIJEST, jer zbog velikog broja vijesti, objava i informacija na našem Zidu nećemo biti u prilici adekvatno odgovoriti i uvrstiti Vaš prijedlog na našu listu potencijalnih lokacija. HVALA NA RAZUMJEVANJU. 



.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)