Printaj ovu stranu
ponedjeljak, 03 Mart 2014 21:52

ZB u Kambodži i Hong Kongu

Angkor wat se nalazi u Kambodži. Radi se o kompleksu hramova, poznatih cijeloj Planeti historičara i upisanom  kao jedno od svjetskih čuda. E sad, kakve ovo Svjetsko čudo ima sa Zenicom, Zeničanima. 


Upravo sa tog mjesta danas nam šalju jednu od dvije neobične razglednice naši sugrađani Anel i Azra. Za one kojima se ovo mjesto čini poznatim, DA, u pravu ste - mjesto sa fotografije je upravo mjesto snimanja jednog od kultnih filmova Anđeline Đoli - Lara Croft - Tomb Raider !!!  I tu nije kraj.


Osim što su bili izloženi začuđenim pogledima domaćina i turista, naše dvoje sugrađana su "propitani" i od policije šta su napisali od listova, tako da je, da se našalimo, ime našeg Portala poslije niza slučajeva zeničke, sad upisan i u "teftere" kambodžanske policije. 

 

Par sati kasnije, Azra i Anel su nam se javili iz totalne suprostnosti, grada betona, čelika i stakla, nebodera i moderne Kine, Hong Konga. Ove dvije neobične razglednice dijelimo sa vama uz želju da nam se javite i vi na sličan način uz, naravno, opiis mjesta na kojem se nalazite. Još jednom, našim sugrađanima na Dalekom Istoku želimo još puno lijepim kadrova i uživanja. 

 

hkong001

Posljednje od

Povezani članci (by tag)