Printaj ovu stranu
petak, 22 Juni 2012 00:28

Važno za Telekabel korisnike!

Zenicablog, prema statistikama, daleko najviše posjećuju Zeničani u svom gradu, gotovo 80 posto ukupnih posjetilaca. Od tog broja posjetilaca daleko najviše je onih koji koriste usluge kaabl internet provajdera TELEKABEL, naših prijatelja i poslovnih partnera u nekoliko projekata. Telekabel je prije nekoliko mjeseci započeo proceduru prebacivanja internet sistema na nove tehnologije, u čemu trebaju-moraju participirati i sami korisnici, jednostavnom operacijom na svojim raačunarima. Prenosimo VAŽNO OBAVJEŠTENJE za sve korisnike ISKLJUČIVO KABLOVSKOG INTERNETA  TELEKABELA.

 

Poštovani korisnici, prelazak iz našeg starog internet sistema u novi je konačno i uspješno završen. Sistem je baziran na vrhunskim tehnologijama današnjice i kao takav će zadovoljiti sve vaše potrebe za stabilnom, brzom i veoma kvalitetnom internet konekcijom. 

Više na http://www.tin.ba/telekabel/index.php/i-cen/nett-info/1107-upute-za-aktiviranje-dhcp-a.html

Ukoliko želite da to za vas uradi automatska skripta, SetupDHCP.vbs možete preuzeti: >> OVDJE

Kako bi doživjeli sasvim novo iskustvo pogledajte šta je potrebno podesiti u UPUTAMA koje smo objavili. (4 koraka ( za: winxp, win vista i win 7))

U slučaju da Vam upute nisu jasne, obezbjedili smo skriptu koja će umjesto VAS automatski aktivirati DHCP. molimo Vas da prije klikanja na isti pažljivo pogledate sljedeće korake.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)