09 Juni 2023
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 02 Decembar 2014 23:05

Dvije Đurologije i Nina B. rasprodati

Nastupi Branka Đurića Đure (dva) i Nine Badrić u našem gradu (BNP Zenica, 8. Đuro i 19.12. Nina) su rasprodati u rekordnom roku. 

 

Najavljena live acoustic koncertna turneja hrvatske pop dive Nine Badrić, koja u partnerstvu s BH Telecomom započinje 14. decembra u Tuzli, u rekordnom je roku većim dijelom rasprodana! Ulaznice za koncerte u Tuzli 14. decembra u prostoru BKC-a su rasprodane gotovo preko noći, baš kao i za koncert 19. decembra u Zenici u prostoru BNP-a, a za sarajevski koncert koji je najavljen za 20. decembra u prostoru BKC-a, preostao je još samo mali broj ulaznica! Ususret početku live acoustic turneje Nine Badrić od koje nas dijeli još malo dana, iz Nininog menadžment tima pristižu i sjajne vijesti da menadžment razmatra dodavanje novih koncertnih termina, o čemu će, kako su rekli, svi fanovi biti ubrzo obaviješteni.


Kako je istakao organizator gostovanja ĐUROLOGIJE, programa Branka Đurića Đure, naš sugrađanin Tomislav Kašljević, nakon što je gostovanje 8.12. u 20h rasprodato u danu, organizator i Đurić su isplanirali i dogovorili još jednu izvedbu Đurologije, u 18h. I za ovu izvedbu, iako gotovo nije ni reklamirana, "planule" su ulaznice tako da je organizator ostao bez slobodnih mjesta i za drugi, odnosno raniji termin.