Printaj ovu stranu
ponedjeljak, 24 Novembar 2014 23:45

Video: UNA film preporučuje

Poštovani, veliko nam je zadovoljstvo predstaviti titlane trailere dolazećih naslova u distribuciji kompanije UNA FILM:


SEDMI SIN ( SEVENTH SON )
U kinima od 8. januara 2015.

Režija: Sergei Bodrov
Uloge: Jeff Bridges, Ben Barnes, Alicia Vikander, Kit Harington, Olivia Williams, Antje Traue, Djimon Hounsou i Julianne Moore
Scenario: Charles Leavitt i Steve Knight
Zasnovano na serijalu knjiga „Poslednji šegrt“ Joseph Delaneya

U vrijeme čarolija, kad su se legende i magija spajali, jedini preostali ratnik mističnog reda (oskarovac Džef Bridžis) otići će na put da pronađe legendarnog heroja rođenog sa nevjerovatnim moćima, posljednjeg Sedmog sina (Ben Barns). Odvučen od mirnog života na farmi, mladi heroj će se upustiti u opasnu avanturu sa svojim mentorom koji je očvrsnuo u bitkama kako bi porazili mračnu kraljicu (Džulijen Mur) i njenu vojsku natprirodnih ubica koje je raštrkala po cijelom kraljevstvu.
 
 
Titlani trailer filma "SEDMI SIN" mozete pogledati na linku ispod: 
http://www.youtube.com/watch?v=hMgnbaPkYVU
 
 
DEČKO IZ KOMŠILUKA ( THE BOY NEXT DOOR )
U kinima od 29.januara 2015.

Režija: Rob Cohen
Uloge: Jennifer Lopez, Ryan Guzman, John Corbett, Ian Nelson i Kristin Chenoweth
Žanr: psihološki triler
Studio: Universal pictures


Dženifer Lopez predvodi ekipu filma „Dečko iz komšiluka“, psihološkog trilera koji istražuje zabranjenu privlačnost koja će otići predaleko. Film režira Rob Koen („Paklene ulice“), scenario je napisala Barbara Kari, a u filmu još igraju i Rajan Guzman, Džon Korbet, Ian Nelson i Kristin Čenovet
 
Titlani trailer filma "DEČKO IZ KOMŠILUKA" mozete pogledati na linku ispod:
http://www.youtube.com/watch?v=anPRaq5YrwM
 
 
PEDESET NIJANSI - SIVA ( FIFTY SHADES OF GREY )
U kinima od 12. februara 2015.

„Pedeset nijansi siva“ je željno iščekivana filmska adaptacija bestselera koji je postao svjetski fenomen. Od izdavanja, trilogija „Pedeset nijansi“ prevedena je na 51 jezik i prodana je u preko 100 miliona primjeraka čime je postala serijal koji je najbrže prodan u najviše primjeraka.

Glavne uloge Kristijana Greja i Anastazije Stil, koji su postali ikone milionima čitalaca, povjerene su Džejmiju Dornanu i Dakoti Džonson. 
Pored njih, tu su još i Luk Grajms kao Eliot, Kristijanov brat, Viktor Rasuk kao Hose, Anastazijin drug, Eloiz Mamford kao Kejt, Anastazijina najbolja drugarica i cimerka, Maša Gej Harden kao Kristijanova majka, Rita Ora kao Mia, Kristijanova sestra, Maks Martini kao Tejlor, Kristijanov telohranitelj, Kalum Kit Reni kao Rej, Anastazijin očuh, Dženifer Ele kao Karla, Anastazijina majka i Dilan Nil kao Bob, Karlin muž...
 
Titlani trailer filma "PEDESET NIJANSI SIVA" mozete pogledati na linku ispod:
 
 
PAKLENE ULICE 7 ( FAST 7 )
U kinima od 2. aprila 2015.
Nastavljajući globalne podvige u ovoj nezaustavljivoj franšizi zasnovanoj na brzini, Vin Dizel, Pol Voker i Dvejn Džonson predvode povratničku ekipu glumaca u „Paklenim ulicama 7“. Džejms Van režira ovo poglavlje izuzetno uspješnog serijala koje će vratiti omiljene nam glumce: Mišel Rodrigez, Džordanu Bruster, Tajrisa Gibsona, Krisa „Ludakrisa“ Bridžisa, Elsu Pataki i Lukasa Bleka. Njima će se pridružiti i internacionalne akcione zvijezde koje uključuju: Džejsona Stetama, Džimana Hansua, Tonija Džaa, Rondu Rusi i Kurta Rasela.
 
Titlani trailer filma "PAKLENE ULICE 7" mozete pogledati na linku ispod:
 
 
MALCI ( MINIONS )
U kinima od 9. jula 2015.

Priča o Malcima počinje od početka vremena. Počeli su kao jednoćelijski žuti organizmi, a razvijali su se vijekovima i uvjek su služilli najgroznijim gospodarima. Stalno neuspješni u zadržavanju ovih gospodara, od Ti Reksa do Napoleona, Malci su ostali bez gospodara kome bi služili i pali su u depresiju. Ali jedan Malac po imenu Kevin, ima plan i on će, uz pomoć bezobraznog tinejdžera Stjuarta i dražesnog Boba otići u svijet da nađe novog zlog šefa kog će njegova braća slijediti.
 
Titlani trailer filma "MALCI" mozete pogledati na linku ispod: 
http://www.youtube.com/watch?v=2ANnZb6ez3E
 
 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)