Printaj ovu stranu
četvrtak, 27 Novembar 2014 06:39

Recite Hvala na FB-u

Danas živimo u digitalnom svijetu koji nam diktira da 24/7 moramo imati ekran pred očima, te nam se ujedno na razne načine i sugerira kako se trebamo više digitalno družiti. Najnovija potvrda ovog navoda stiže nam iz Facebooka koji je taman pred Thanksgiving Day (američki praznik) pripremio novi servis naziva "Say Thanks".


Zahvaljujući novom servisu korisnici ove društvene mreže moći će svoj "Lazy" level podići na razinu Expert, jer isti omogućava da se zahvalimo prijateljima bez da posegnemo za telefonom ili se ne daj Bože prošetamo do njih lično i uživo se zahvalimo na dugogodišnjem prijateljstvu.

Navedeni servis se nalazi na internetskoj stranici www.facebook.com/thanks   i omogućit će vam da samo u par klikova mišem izradite video zahvale, te da istog podijelite s osobom kojoj je video namijenjen. U tu namjenu Facebook je pripremio dva "predloška" - Old Friend i Friends pomoću kojih "ubacujete" fotografije i statuse od kojih će se generirati video zapis. Što se tiče privatnosti, Facebook je omogućio dodavanje zabrane pregledavanja video zapisa za one korisnike za koje smatrate da ih se isti ne tiče, ali svejedno oprez, da ne bi kasnije bilo nisam ja – hackeri su.

Kako cijela stvar funkcionira možete vidjeti u priloženom videu, a isti izraditi na ovoj poveznici, (morate biti prijavljeni sa svojim korisničkim podacima).

Introducing Say Thanks from Facebook on Vimeo.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)