20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 16 Novembar 2014 14:54

Foto: Završeni prvi DFF

ZAVRŠETAK SEDMODNEVNE FILMSKE ZABAVE, VIDIMO SE NAREDNE GODINE U JOŠ VELIČANSTVENIJEM IZDANJU! - Pčelica Maja, Zekoslav i Šiljo su na radost brojne djece i roditelja priveli kraju jedini događaj ovakve vrste u Bosni i Hercegovini, DJEČIJI FILM FESTIVAL.  Oko 9500 zadovoljnih posjetilaca i gostiju koji su se u proteklih dana družili sa nama, posjetili više od 80 kino projekcija, zabavili se na oko 100 radionica uz mnogobrojni tim festivala su razlog da se vidimo i naredne godine u svom drugom i većem izdanju. 

 

Ne možemo na kraju a da ne spomenemo brojne prijatelje koji su vjerovali u našu ideju i pomogli nam da pripremimo i uspješno realizijuemo prvo izdanje, prije svega organizatore festivala Family Centar Ekran i Tropik film&video,  pokrovitelja festivala OPĆINU ZENICA, te prijatelje prvog i vjerujemo narednih izdanja Dječijeg Film Festivala:  5plus, Palčić, Kolibrić, Kids Fest Beograd, CPU Sarajevo (koji nam je odštampao sve vodiče), B PANEL Zenica (koji nam je odštampao sve postere), distributerske kuće UNA FILM i MegaCom Film.

 

Lijepe priče je nemoguće realizovati bez velikog broja mladih ljudi , osoblja i volontera, pa se na kraju posebno zahvaljujemo podršci Saveza izviđača općine Zenica, osoblju projekta „Izviđači to mogu“, Omladinskom udruženju „REaktiv“ i članovima Crvenog križa Općine Zenica.

 

Sve vas koji nas niste posjetili, pozivamo da to učinite naredne godine, a vas koji jeste pozivamo da nam se naredne godine pridružite u još većem, ljepšem i veličanstvenijem izdanju.

 

Uživajte u fotogaleriji posljednjeg dana. KLIKNI OVDJE

 

 

DFF TEAM

https://www.facebook.com/DjecijiFilmFestival