Printaj ovu stranu
srijeda, 08 Oktobar 2014 21:38

Planinarski pohod na Lisac

Planinarsko Društvo „Tajan-Lisac” Zenica - U subotu 11.oktobra . 2014 Planinarsko društvo Tajan-Lisac Zenica organizuje „IV Jesenji planinarski pohod” koji se organizuje u sklopu tradicionalne društvene manifestacije „Upoznajmo planinu Lisac u četiri godišnja doba”. 


Ovo je završni planinarski pohod ove godine koji je namijenjen svim građanima planinarima, omladini i planinarima Zenice. Za ovaj četvrti pohod koji kreće iz sela Gradišće, te vojnim putem za vrh relej na Liscu odakle će učesnici uživati u panorami Zenice, okolnih planinskih vrhova Vlašića, Vranice i Smetova. Dolaskom u planinarski dom društvo će sve učesnike dočekati planinskim čajem i planinarskim grahom. 


Ovom prilikom društvo će dodjeliti nagrade „Tajanovo srce” učesnicima koji su ispoštovali učešće u sva četiri planinarska pohoda ove godine, a pošto je ovo četvrta sezona organizovanja manifestacije društvo će dodijeliti posebnu nagradu učesniku koji je učestvovao u četiri godine sve planinarske pohode. Okupljanje učesnika je u subotu 11. 0ktobra ispred prostorija društva a polazak je u 7.30 sati redovnom autobuskom linijom za selo Gradišće.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)