Printaj ovu stranu
ponedjeljak, 29 Septembar 2014 18:46

Fashion revija u Wisa centru

Modna agencija FASHION sinoć je još jednom dokazala da su dvanesetogodišnji rad i iskustvo u modnom poslu stvorili uslove za odličnu organizaciju i realizaciju modnih događaja. U prepunom atriju WISA SHOPPING CENTRA u Sarajevu, održana je uistinu veličanstvena modna noć. Crvenim tepihom, sinbolom za glamur i ljepotu  na ulazu na mjesto dešavanja revije prošetalala je mnogobrojna publika željna atraktivnih dešavanja i  uživanja  uz modu i ljepotu.

 

KLIKNI OVDJE DA VIDIŠ FOTO GALERIJU

 

Preko 20 manekenki i manekena agencije FASHION i FASHION AKADEMIJE BiH,  predstavilo je aktualne modele renomiranih brandova koje možete naći u WISA SHOPPING CENTRA a to su: Jack & Jones, Selected, Vero Moda, Tally Weijl, Only, Tom Tailor, Marx, MODERNA, ZEPTER, DOMOD, AZEL FRANCE, VIP FASHION. Za šminku i frizuru manekenki i manekena  pobrinuli su se timovi  NBrezar Sarajevo... 

 

Odmah po završetku  modnih revije usljedio je  i SHOPPING TIME sa mega  popustima  te  MODELS AFTER PARTY, na kojem je raspoloženje kako publike tako i manekena dovedeno do usijanja.. Pored vrhunskog tima manekena, svoje odlično poznavanje pravila manekenskog hoda na sceni su  predstavili i polaznici FASHION AKADEMIJE BIH.Bili su uistini na vrhuncu zadatka te su zasluženo nagrađeni gromoglasnim aplauzom mnogobrojne publike.

 

Agencija FASHION u nastavku jesenje sezone priprema slične evente i u drugim gradovima, kako bi probudila modnu scenu naše zemlje i vratila atraktivnosti i senzacije u shopping centre širom BiH.

 
KLIKNI OVDJE DA VIDIŠ FOTO GALERIJU
 
 
 
.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)