Printaj ovu stranu
nedjelja, 14 Septembar 2014 11:48

Foto: Subota sa ARS timom

Subota sa baletnim studiom Ars i PU Osnovnom baletnom i muzičkom školom ARS - Zenica - Sjajna subota za malu raju - ok je napolju kiša padala, mi smo se dobro zabavljali u Tržnom Centru Džananović gdje smo za malu raju pripremili mnoštvo iznenađenja. Na početku programa predstavili su nam se članovi Baletnog studia Ars sa svojim izvedbama, nakon čega smo otvorili radonice za svu djecu koja su se našla u TC u periodu između 11h i 13 h.

 

Zahvaljujemo se TC Džananović na ustupljenom prostoru za promociju baletne umjetnosti u našem gradu, ali i promociju Baletnog studija Ars centra i Osnovne baletne i muzičke škole Ars iz Zenice.  Zahvaljujemo se takođe Frizerskom salonu Touch, koji su odradili sjajnu radionicu za djecu napravivši veliki broj prekrasnih frizura za dječake i djevojčice.

Takođe se zahvaljujemo Sabini Piljug na fantastično odrađenoj radionici face paitinga. 

 

Djeca su uživala u još tri radionice sa nastavnicama i to u: radionici crtanja, radionici " Učimo prve baletne korake " (sa učiteljicom  Reaom Šuvak) i radionici " Elementi primjenjene gimnastike (sa prof. Aidom Hamzić.)  Vidmo se uskoro opet sa sličnim i još boljim sadržajima, a do tada nas posjetite u našim prostorijama BNP Zenica svaki dan od 17,00 do 20,00h, gdje smo vam pripremili mnoštvo aktivnosti od muzičke radionice, dječijeg hora, korektivne gimnastike, Osnovne muzičke i Osnovne  baletne škole. Čekamo vas!

 

Ars tim

 

KLIKNI OVDJE DA VIDIŠ FOTO GALERIJU 

 

 

 

..

Posljednje od