Printaj ovu stranu
srijeda, 30 Juli 2014 21:19

Video:50 nijansi sive-apsolutni hit!

Najavni video za "50 nijansi sive" postao je najgledaniji trejler u 2014. godini i to nakon manje od jedne sedmice od puštanja. Sudeći po podacima iz firme "Zefr", iz filmske industrije kažu da je promotivni spot kinematografskog ostvarenja Sema Tejlora Džonsona pokupio nevjerovatnih 36,4 miliona pregleda na YouTube kanalima, od 24. jula, kada se našao na internetu. To znači da je "50 nijansi sive" potukao rivale poput "Mladih mutanata nindža kornjače", s 31 milionom pregleda, kao i "Godzilu" i "Transformers: Doba izumiranja", koji su uspjeli dostići 26,3 miliona pregleda ove godine.


Tu nije kraj, jer je najavni video prošle sedmice označen i kao najpopularniji ovogodišnji video na društvenoj mreži Facebook, s ukupnim zbirom od čak 1,2 miliona, kada su u pitanju lajkovi, dijeljenja i komentari.

 

Trailer i podatke o filmu ekskluzivno je za BIH objavio portal ZENICABLOG - KLIKNI OVDJE

 

Upravo ova popularnost trejlera sugeriše da je "50 nijansi sive" prevazišao negativni publicitet, koji se pojavio zbog odlaska originalnog glumca Čarlija Hanema, kao i zabrinutost obožavalaca da će to značiti da će film biti blaži u poređenju sa seksualnim maštarijama, koje čine okosnicu romana E.L. Džejms, koje su joj poslužile kao osnova.

Takođe, treba imati na umu da se broj pregleda ne odnosi baš uvijek na rezutate s bioskopskih blagajni, ali tokom protekle godine od deset najgledanijih promotivnih filmova, najmanju zaradu od ne tako zanemarivih 412 miliona dolara je imao film "Poslije Zemlje".

 

Ulje na vatru publicitetu, koji već okružuje "50 nijansi sive", najvjerovatnije je su još samo dodali napadi koji su stizali od američkih konzervativaca čim je trejler prošle sedmice ugledao svjetlost dana, dok su medijski moralisti i roditeljski savjeti na televizijama kazali da se objavljivanjem filma rizikuje da seksualno nasilje postane opšteprihvaćeno.

Zvijezda "50 nijansi sive" je glumac Džejmi Dornan iz Sjeverne Irske, koji tumači ulogu nastranog milionera Kristijana Greja, dok američka glumica Dakota Džonson igra mladu djevicu Anastasiju Stil, koja odlučuje postati njegova seksualna robinja. Očekuje se da film "50 nijansi sive" bude prvi dio trilogije baziran na bestselerima britanske autorke E.L. Džejms, a bioskopska premijera zakazana je za 13. februar naredne godine.

 

Trailer i podatke o filmu ekskluzivno je za BIH objavio portal ZENICABLOG - KLIKNI OVDJE

 

 

 

 

....

Posljednje od

Povezani članci (by tag)