09 Decembar 2023
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
utorak, 13 Maj 2014 23:20

Još četiri dana promo cijene

Laka na 72 Sata Summer Festu: Unaprijed se izvinjavamo šumskim životinjama na Ponijerima - Pripreme za prvi “72 Sata summer Fest” u BiH koji će se od 6. do 8. juna održati na Kakanjskom izletištu Ponijeri se privode kraju. Organizatorima su ostale još samo sitnice, kompletirana je lista bendova i DJ-eva koji će zabavljati veliki broj Kakanjaca ali i posjetilaca iz cijele BiH i regiona.


Headliner druge noći festivala je uz sarajevski bend Billy Andol  osebujni i uvijek zanimljivi Elvir Laković Laka sa svojom sestrom Mirelom i bendom koji dolazi čak iz Makarske. Laki je ovo prvi put da nastupa u Kaknju i kako kaže, veseli se našem planinskom festivalu. Kada smo ga pitali šta očekuje od Ponijera i “72 Sata Summer Festa” Laka je u svom stilu odgovorio: “Očekujem čistu atmosferu i da ćemo lakše pjevati na čistom zraku, a izvinjavamo se šumskim životinjama ako ne budu mogle zaspati tu noć”.

 

Festival “72 Sata Summer Fest” je privukao veliku pažnju bh. medija. Jučer je menadžer festivala Boris Franjić bio gost u programu RSG radija, a vijest o festivalu prenijeli su najuticajniji bh. mediji. U petak najavu festa možete poslušati i u programu Bh. radija 1 u emisiji “Muzička centrala”. 


Još samo 4 dana je u prodaji promotivni paket ulaznica za sve tri dana festivala po cijeni od 13 KM. Nakon tog datuma u prodaji će biti samo jednodnevne ulaznice po cijeni od 10KM.

 

Prodajna mjesta: u Kaknju (caffe bar Piki, caffe bar Del i Jenny's art house), Zenici (Club 072 – Biznis), Visokom (Lounge bar IME) , Maglaju ( prostorije Doma kulture “Edhem Mulabdić)” i Zavidovićima (prostorije Centra za kulturu Zavidovići). U Sarajevu karte se mogu kupiti u Mash caffe-u.