Printaj ovu stranu
srijeda, 11 Decembar 2013 05:38

ARS i Shadows zajedno

Plesna škola PMS  ''Shadows''  i  Baletna škola ''ARS'' Centra  Zenica  u srijedu organizuju zajedničko druženje  djece i omladine- zeničkih plesača. Ovo je prvi put da se u Zenici pokreće ovakav vid saradnje između plesnih škola. Želimo da dvije plesne škole koje njeguju klasični ples, kroz saradnju i zajedničke projekte osvježe umjetničku scenu Zenice. 

 

''Mi smo svjesni koliko je važno za djecu i omladinu da imaju priliku da se iskažu, nastupaju, umrežavaju, upoznaju druge i drugačije i prošire svoje horizonte, a jedan od načina je i medij plesa. Ova zajednička vizija je osnova za uspostavljanje kontakta i saradnju između naših plesnih škola,  koje su nažalost i jedine koje njeguju ovakav princip rada.''

 

U noći druženja moći ćete uživati u ljepoti plesa koju će škole kroz svoje perforamnse prezentirati u naizmjeničnim nastupima.

 

Ovim putem pozivamo sve zainteresirane da nam se pridruže u srijedu, 11.12.2013. godine u prostorijama PMS Shadows u 18,30 sati (Arena Zenica), uživat ćete u to smo sigurni. 

 

 

ARS Centar & PMS Shadows

Posljednje od

Povezani članci (by tag)