28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 01 Februar 2013 11:34

Četiri godine Edoteke

 

U utorak 5.februara 2013. godine prepoznatljivi zenički kviz znanja EDOTEKA napunit će 4 godine uspješnog rada.Za to vrijeme u njemu je  učestvovao veliki broj većinom mladih ljudi,koji žele iskušati svoje znanje i vještine,zabaviti se,o nečemu naučiti,ali i izboriti nagrade,koje,nisu materijalno mnogo vrijedne,ali su motivirajuće:ulaznice za kino ili pozorište,kozmetički ili frizerski tretman, besplatno piće, pizza,majica ili neka druga sitnica.

 

Kviz koji se održava četvrtkom u zeničkom kafiću „Club 072“do sada je organizovan 160 puta. Baziran je na ekipnom takmičenju,a odgovara se na 40 pitanja podjeljenih u 4 grupe.Zavisno od vremenskih uslova,broj takmičara se kreće između 100 i 250,odnosno između 20 i 35 ekipau svakom kolu.

 

Ove četiri godine kviza „EDOTEKA“ koje smo ostavili iza sebe pokazuju da je uvijek moguće napraviti dobru stvar ako je pravite sa puno ljubavi i uz želju da radite dugoročno,da stvorite nešto što će trajati i gdje će se ljudi uvijek vraćati.Zenička „EDOTEKA“ je baš takva, kazao je o EDOTECI jedan od autora Edin Sinanović.

 

Novo-specijalno izdanje bit će realizirano 7.februara.Spremamo posebna iznenađenja i poklone za redovne učesnike kviza.Pozivamo i ostale zainteresirane da svojim prisustvom uveličaju ovaj događaj.Start je u 21 h.