Printaj ovu stranu
ponedjeljak, 05 Novembar 2012 00:45

Fashion revija u Travniku

U organizaciji Modne agencije FASHION i u saradnji sa FASHION AKADEMIJOM BiH, u prepunom VF centru Travnik održana je spektakularna modna manifestacija WINTER FASHION NIGHT. Veliki broj manekenki ove agencije predstavilo je nove kolekcije renomirana imena BiH modne scene dizajnerice Mirele Džinić iz Travnika i Edine Osmančević iz Zenice. Zaista je sve prošlo na odličnom nivou te su organizatori bračni par Selma i Haris Hasanica sa svojim timom, zadovoljni obavljenim poslom.

 

 

Učesnici na manifestaciji bili su i polaznici FASHION AKADEMIJE BiH iz nekoliko gradova Bosne i Hercegovine te su svojom pojavom, kreacijama i performansima ovaj program učinili još zanimljivijim i ljepšim..U back stage-u je sve savršeno funkcioniralo iako je program činilo čak 80 učesnika iz nekoliko gradova... Za predivne fizure i šminku manekenki i manekena pobrinuo se vrhunski tim frizera i šminkera studija FASHION... Pred foto objektivom modnog fotografa i direktora agencije Fashion Harisa Hasanice pozirala su najbolja lica ove manifestacije.


Nakon ovog projekta agencija Fashion planira još niz modnih revija po BiH ali njen tim ulazi i u finalnu fazu priprema ZENICA FASHION WEEKENDA koji je planiran za polovinu mjeseca decembra.

 

POGLEDAJTE FOTO GALERIJU SA REVIJE

Posljednje od

Povezani članci (by tag)