18 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 04 Novembar 2012 19:47

Otkazan Joksimovićev koncert

Najavljen i već nekoliko sedmica planiran koncert Željka Joksimovića u Gradskoj dvorani u Novom Travniku, na žalost,  nije održan sinoć, a javnosti se obratio menadžerski tim srbijanskog pjevača, čije saopćenje prenosimo. 

 

Organizator koncerta u Novom Travniku, firma Dream team , do 13 časova na sam dan planiranog održavanja koncerta, nije realizovala svoje obaveze po potpisanom Ugovoru, zbog čega je neminovno Željkov menađžment bio prinuđen da otkaže susret u Novom Travniku.

 

- Podsjećamo da je u dvorani u Novom Travniku još u petak  postavljena bina, razglas, rasvjeta i ekrani za koncert koji su bili pod našim ingerencijama odnosno organizatorskog tima Joksimovića i na kome je angažovano 22 člana ekipe. - objašnjava Bane Obradović, menađžer Željka Joksimovića.

 

- Uprkos već započetim pripremama za koncert i činjenice da su muzičari i produkcijski tim iz Željkovog benda u subotu ujutro  krenili i doputovali u Novi Travnik, ovu odluku smo morali da donesemo i to podvlačim veoma teškog srca. Do posljednjeg trenutka i samog Željkovog polaska za Novi Travnik očekivali smo da će organizator ispoštovati dogovor i Ugovor- kaže Obradović i dodaje: Uvjeren sam, baš kao i svi u Željkovom timu da ćemo biti u prilici da se publici i brojnim fanovima Željka Joksimovića u Novom Travniku uskoro odužimo, i tako svi zaboravimo na ovaj događaj.