Printaj ovu stranu
utorak, 21 Oktobar 2014 03:17

Donacija Kantonalnoj bolnici

Predstavnici Hypo Alpe Adria Bank poslovnica Zenica, posjetili su Kantonalnu bolnicu Zenica i tom prilikom su uručili donaciju u vidu tri nove nadzorne kamere “Hikvision“  karakteristika - oznake DS-2CE55A2P-VFIR3 sa promjenljivim objektivom 2-12 mm i IR za noćni rad i dva korištena računara „Lenovo“ sa popratnom opremom za potrebe Službe za zaštitu imovine i lica KBZ-a.

 

Riječ je o kvalitetnoj opremi koja će služiti svrsi, odnosno odvijanju nesmetanog svakodnevnog procesa rada službe i poboljšanju rada Bolnice u informaciono- tehničkom smislu.

Menadžment Bolnice i uposlenici Službe za zaštitu imovine i lica se iskreno zahvaljuju  na učinjenoj donaciji koja će konkretno pomoći pri naporima na osiguranju adekvatne zaštite pacijenata i uposlenika kao i  imovine Bolnice.

 

Predstavnici Hypo Alpe Adria Bank poslovnica Zenica povodom uručene donacije su pojasnili da „Ova banka veliku pažnju posvećuje i strateški pristupa aktivnostima na polju društveno- odgovornog djelovanja i kroz ovakve aktivnosti pruža podršku lokalnim zajednicama u kojima posluje“.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)