Printaj ovu stranu
ponedjeljak, 21 Juli 2014 13:56

Herkul od 24.7. u Ekranu

Sa velikim zadovoljstvom Vas obavještavamo  će od četvrtka, 24. jula epski spektakl "HERKUL" (HERCULES) počinje sa pretpremijernim prikazivanjem u odabranim kino dvoranama u BiH.

 

Ovu uzbudljivu akcionu avanturu moći ćete najprije da pogledate na redovnim repertorima: Cinema City Sarajevo, Multiplex Palas Banja Luka , Multiplex Ekran Zenica i Kino Kaleidoskop Tuzla. Od 31. jula HERKUL je na redovnim repertoarima svih bh. kina.

 

Dwayne Johnson igra Herkula, koji je rođen sa snagom bogova, ali osjeća patnju ljudi. Poznat po svojim epskim podvizima, ali ipak progonjen prošlošću, on je, sa grupom lojalnih pratilaca, postao lutajući plaćenik, koji zarađuje na legendi koja ga prati. Kada se prihvati hrabre misije da završi krvavi građanski rat na polju Trakije i vrati zakonitog kralja na tron, on će biti primoran da ispita svoje krajnje granice. Nezamislivi neprijatelji će testirati njegovu mitsku snagu, a svijet gladan pravde će testirati njegovu ljudskost u Brett Ratnerovoj viziji najpoznatijeg akcionog heroja svih vremena.

 

Titlovani trailer filma: https://www.youtube.com/watch?v=X49lkXBqr6w&list=UUXRE36Dr9eg5l5kKu0yGZ-g

Posljednje od

Povezani članci (by tag)