Printaj ovu stranu
subota, 24 Maj 2014 04:23

Humani čin apotekara

Molimo Vas da u ime mještana mjesta Nemile kod Zenice i uposlenih u Privatnoj zdravstvenoj ustanovi apoteka "Zeni-Lijek" i "Zefarm" objavite ovu poruku kao ZAHVALNICU vlasnicima navedenih firmi.

Ovim putem želimo da se zahvalimo vlasniku i direktoru firme "Zefarm" i "Zeni-Lijek" na nesebičnoj podršci područjima koja su ugrožena poplavama i klizištem, naročito u Nemili i okolini Nemile. Mi uposleni smo svjedoci njihovih zalaganja da se unesrećenima obazbjedi i dostavi pomoć prvenstveno u lijekovima i sanitetskom materijalu a tako i HTZ opremi (čizme, kabanic, maske itd.).

Kako i sama Ustanova ima apoteku na području Nemila koju je zadesila poplava u prostoru, i poplava apoteke u Tržnom centru Džananović, direktor i njegova supruga su lično, zajedno sa uposlenima radili do kasnih noćnih sati na rašćišćavanju navedenih prostora kao bi se apoteke što prije osposobile i dale svoj doprinos u lijekovima svima kojima su potrebni. Svojim vozilima su dostavljali pomoć do Nemile koja se dalje distribuirala do ugroženih mjesta.

Zbog njihove skromnosti nisu javno obznanili pomoć i vrijednost te pomoći koju su donirali te s toga mještani Nemile i mi uposleni želimo da oni na ovaj način budu spomenuti. Jedno veliko hvala za vaše veliko srce i skromnost koja Vas krasi!



Posljednje od

Povezani članci (by tag)