Printaj ovu stranu
petak, 16 Maj 2014 23:21

Molba posjetiocima Zenicabloga!

Poštovani posjetioci, imamo jednu ogromnu molbu za vas! U toku jednog sata dobijamo 200-300 poruka, u kojima nam šaljete fotografije, linkove, ali najviše upita o rodbini, poznanicima, stanju u naseljima. S obzirom na broj poruka koje dobijamo, NISMO U MOGUĆNOSTI odgovoriti na svaku pojedinačnu, tim prije što se radi o pojedinačnim pitanjima. Zato vas molimo sljedeće: 

 

Da biste pratili vijesti, osim klika na LIKE/SVIĐA MI SE što ste učinili da bi postali Član naše Facebook stranice, MORATE kliknuti i PRATITI/FOLLOW da bi vam na Zidu dolazile objave našeg Portala na Facebooku. Najviše pitanja imamo vezano za nešto što smo već objavili, ali nije "upraćeno". 

 

ZENICABLOG sve svoje vijesti objavljuje na www.zenicablog.com a fotografije i hitne i obavijesti kraćeg roka trajanja prvo na FB profilu. NISMO u mogućnosti da odgovaramo na posebne upite. APELE ZA POMOĆ proslijeđujemo odmah Civilnoj zaštiti i policiji, jer dijeljenje po FB stranici osim saosjećanja neće dovesti pomoć u ta naselja. 

 

Ako želite pomoći ugroženim, otiđite do neke humanitarne organizacije, udruženja, Crvenog križa, Merhameta, Štaba Civilne zaštite ili jednostavno najbliže Policijske stanice i ponudite pomoć. To se odnosi i na one koji nude smještaj ugroženim. Pozivi na broje 121 Civilna zaštita, 122 policija, 123 vatrogasci i 124 Hitna pomoć se koriste samo u izuzetnoj nuždi i opasnosti. ljude iz inostranstva molimo za razumjevanje da je u ZDK 27.000 porodica bez struje, a tako i bez mobitela, fiksnih telefona... Zato ne možemo prikupiti podatke o svim naseljima, pratite obavijesti Civilne zaštite koje objavljujemo svakih 3-4 sata. 

 

NA KRAJU ALI I NAJBITNIJE - OGROMNO HVALA za svih više od 1.000 fotografija koje ste u protekla dva-tri dana proslijedili da biste upoznali javnost. S obzirom da je broj posjeta portalu 10-15 puta veći nego inače povremeno dolazi do usporavanja rada sajta, ali naša ekipa kontinuirano radi na unaprijeđenju usluge. 

 

Vaš Zenicablog. 

Posljednje od

Povezani članci (by tag)