10 Juni 2023
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 28 April 2014 11:14

Zenički studenti na SSC 2014

Takmičenje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva: Student Strategic Competition 2014 - Student Strategic Competition je takmičenje u rješavanju stvarnih poslovnih slučajeva domaćih kompanija namijenjeno studentima Ekonomskog fakulteta u Zenici.


Ideja je potekla od članova Asocijacije studenata i podržana je od strane dvije velike kompanije koje egzistiraju na području Bosne i Hercegovine, a to su ITC d.o.o i AS Group Jelah u saradnji sa Media Content Management (MCM). Studenti će raditi na rješavanju poslovnih slučajeva navedenih kompanija. 

 

Na takmičenje se mogu prijaviti svi studenti dodiplomskog i postdiplomskog studija. Timovi se trebaju sastojati od minimalno dva člana, a maksimalno četiri člana. Važno je napomenuti da tim ne moraju sačinjavati studenti sa istih godina studija. Svako preduzeće najuspješniji tim nagrađuje sa 300 KM.

 

Prijave su otvorene do 5.5.2014 godine.

 

Za više informacija o preduzećima i poslovnim slučajevima posjetite Facebook stranicu  https://www.facebook.com/sscefze  Prijaviti se možete putem linka - https://docs.google.com/forms/d/1QMJRPO4BLxGeN98kg9WorovhlPcW-xcknvfdow26zN8/viewform  

 

 

..