Printaj ovu stranu
utorak, 22 April 2014 22:54

Lets do it - 27.aprila u BIH

 Učenici zeničkih škola se uključili u akciju  „Let's do it – očistimo zemlju za 1 dan“. - Akcija čišćenja u Bosni i Hercegovini pod nazivom "Let's Do It - očistimo zemlju za 1 dan" najveća je akcija u historiji BiH posvećena čišćenju ilegalnih deponija smeća u jednom danu, te  čišćenju zelenih površina i drugih prirodnih vrijednosti, odnosno zaštićenih područja.


Nekoliko stotina vrijednih učenika zeničkih osnovnih škola „ Mak Dizdar“, „Musa Ćazim Ćatic“, „Hasan Kikić“, „Meša Selimović“, „Skender Kulenović“,  „Aleksa Šantić“ , „Osnovne muzičke škole“ i dr. je zajedno sa svojim nastavnicima izdvojilo vrijeme za uređenje školskih parkova i sadnju cvijeća i drveća.

 

Devetog septembra 2012. godine  i 18. maja 2013. godine održane su najveće volonterske akcije pod nazivom "Let's Do It - očistimo zemlju za 1 dan”. Nova akcija čišćenja je 27. aprila 2014. godine sa početkom u 10h na području cijele Bosne i Hercegovine.

 

Ovim putem Vas i Vaše organizacije pozivamo da nam se pridružite i date svoj doprinos ovoj akciji. Sve prijave volontera i organizacija možete izvršiti na našoj zvaničnoj stranici: www.letsdoit.ba i mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli..

 

Očistimo naše gradove, parkove i ulice ! Učinimo to zajedno. Da ZENICA zablista ! 

Lets Do It Tim Zenica

Posljednje od

Povezani članci (by tag)