Printaj ovu stranu
četvrtak, 27 Mart 2014 22:21

GoodFood.ba: Donacija za KBZ

Na odjelu Pedijatrije zeničke Kantonalne bolnice (KBZ) - Službe za dječije bolesti danas je obavljena primopredaja donacije za ovaj odjel. Primalac, u ime odjela je bila glavna sestra službe Katica Blajić. Radi se o donaciji nešto više od 1000 komada pamučnih dječijih (bejbi) kapica, koje je ovom odjelu uručio Dženan Mujkanović, menadžer najvećeg BH online servisa za naručivanje hrane, www.GoodFood.ba  .

 

 

- Budući da sam prije nekoliko godina, radeći pripravnički kao pedijatrijski tehničar na odjelu, što mi je je i jedno od zanimanja, imao priliku da se upoznam sa svom problematikom njege oboljelih mališana, vjerujem da će ovaj skromni poklon biti od koristi za njihovu dodatnu zaštitu kroz liječenje na odjelu ili da završe kao pokloni majkama pratiljama oboljele djece, kazao nam je Mujkanović.

 

O projektu na kojem je angažovan, kazao je slijedeće:

 - GoodFood.ba je kooperantski projekat zeničke firme Comp-Expert i danskog Pixelgraf-a i predstavlja besplatan, pouzdan, moderan i prije svega jednostavan način za naručiti hranu.  Nudi veliki izbor restorana i jelovnika na jednom mjestu, sa tačnim opisima jela, uslugama i cijenama kao i informacije o lokacijama restorana, njihovom radnom vremenu, posebnim ponudama i sl. 

 

Jedan od osnovnih ciljeva ovog projekta ustvari i jeste da krajnjim korisnicima maksimalno olakša pristup željenim informacijama i obezbijedi što veću ponudu jela koja mogu naručiti za dostavu na željenu adresu ili ih preuzeti sami direktno u restoranu, a da pri tome uštede vrijeme i izbjegnu troškove koje prate klasično naručivanje telefonskim putem, kao i da ostvare posebne popuste koje klasičnim naručivanjem inače nemaju.

Posljednje od

Povezani članci (by tag)