Printaj ovu stranu
nedjelja, 26 Februar 2012 22:07

Reagovanje KBV Isak Zenica

KBV “ISAK ZE” želi ovim Saopćenjem da upozna sportsku javnost Zenice i Ze-do kantona sa nekim, po nama, neregularnostima koje se tiču izbora najboljih sportista ZDK u 2011.godini. Član našeg kluba Bahrudin Mahmić bio je predložen za jedno od priznanja u seniorskoj konkurenciji gdje je dodijeljeno ukupno deset priznanja.

Smatramo da je među deset nagrađenih trebao biti i naš član koji je svojim radom i rezultatima u minuloj godini to i zaslužio. Iako smo to ranije objavljivali, podsjećamo da je Mahmić bio drugoplasirani na Svjetskom kick-box prvenstvu za seniore održanom u oktobru prošle godine u Makedoniji, te prvi na Balkanskom prvenstvu održanom u Srbiji.

 

Osim ovoga Mahmić je proglašen najboljim takmičarom u Kick-box savezu BiH za 2011.godinu. Sve ove rezultate smo na vrijeme predočili žiriju zajedno sa kandidovanjem našeg člana u pripadajućoj konkurenciji. Nakon proglašenja najboljih u BNP-u Zenica ostali smo zatečeni odlukom žirija da naš kandidat nije ušao ni među deset najboljih sportista ZDK u 2011.godini.

{!jomcomment}

Posljednje od

Povezani članci (by tag)