Printaj ovu stranu
četvrtak, 13 Novembar 2014 21:38

OKK Čelik se priprema za Mostar

Košarkaši Čelika u okviru 4. kola Prvenstva BiH – Liga 12, u nedjelju, 16. novembra gostuju u Mostaru kod ekipe KK Zrinjski. Nakon prvog ovosezonskog trijumfa ostvarenog u prošlom kolu, u Areni Zenica protiv KK Kakanj, atmosfera u našoj svlačionici je odlična. U pozitivnom ozračju dočekujemo i meč sa Mostarcima koji su svoj kvalitet potvrdili pobjedom (100:90) na gostovanju u Kaknju.

 

«Svjesni smo da nas očekuje kvalitetan rival predvođen iskusnim Vedranom Princom i mojim igračima to daje dodatni motiv da odigramo najbolje što možemo. Iz utakmice u utakmicu podižemo našu formu i nadam se da ćemo u Mostaru biti još bolji nego prije sedam dana», riječi su Nedžada Hodžića, šefa stručnog štaba OKK Čelik.

 

Ashar Dedić i Toni Jurčević su se oporavili, vježbaju maksimalnim intenzitetom i stručni štab će u dvorani «Pod Bijelim brijegom» koristiti njihove usluge. Upravni odbor OKK Čelik na sjednici održanoj u utorak navečer, zadovoljavajućim je ocijenio dosadašnji učinak igrača i stručnog štaba, te najavio da će nastaviti sa stvaranjem optimalnih uslova za rad OKK Čelik. Ono što čini sretnim sve u OKK Čelik je prisustvo velikog broja gledatelja na našim utakmicama u «Areni Zenica».

 

«Jedan od ciljeva OKK Čelik u takmičarskoj sezoni 2014/2015. upravo je da privućemo što veći broj gledatelja na naše utakmice i da im osiguramo da uživaju u igri i pratećim sadržajima kojih će u narednim utakmica svakako biti. Naši su igrači svjesni da dobri rezultati vraćaju povjerenje gledatelja i dovode ih na tribine, te bi pozitivan rezultat u Mostaru bio preporuka ljubiteljima košarke da nas u naredne dvije utakmice koja igramo u Areni Zenica, podrže u još većem broju», kaže Armin Mujkić, v.d. direktora OKK Čelik. 

 

Utakmica Zrinjski – Čelik igra se u nedjelju, 16. novembra, sa početkom u 18 sati u dvorani «Pod Bijelim brijegom».  

 

 

 

Press OKK «Čelik» Zenica

Posljednje od

Povezani članci (by tag)