Printaj ovu stranu
četvrtak, 23 Oktobar 2014 13:14

Press Robijaša i NK Čelik

Održana je najavljena konferencija za novinare u press dvorani na istočnoj tribini stadiona Bilino Polje. Ovom prilikom su predstavnici našeg Udruženja “Robijaši 1988″ vratili opremu koju su oduzeli igračima nakon nedjeljne blamaže u Širokom. Zajedno sa našim predstavnicima, konferenciji je prisustvovao i vršilac dužnosti direktora NK Čelik, Muamer Islamović koji je još jednom istakao da razumije ogorčenje navijača trenutnom formom prvog tima.

 

Ponovljeno je da se nije dogodio nikakav fizički napad na igrače niti službena lica NK Čelik i da nikome nisu pokradene lične stvari kako su neki mediji pisali. Spomenuti ćemo da se predstavnici tih medija danas nisu niti odazvali našem pozivu i nisu poslali svoje “novinare” na press konferenciju.

 

Nakon što se završio dio pred kamerama, vd direktor nas je poveo do svlačionice gdje smo se obratili igračima i novom šefu stručnog štaba. Ponovili smo im svoj zahtjev da želimo više zalaganja u utakmicama, samim tim bi i bolji rezultati trebali uslijediti. Gospodin Milomir Odović nam je obećao da će u sljedećem periodu tim napokon početi pokazivati i na terenu ono što mi svi očekujemo od njega. U toku dana ćemo objaviti i kraći video zapis sa današnje pres konferencije i posjete igračima.


Robijaši 1988

Posljednje od

Povezani članci (by tag)