28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
nedjelja, 19 Oktobar 2014 22:07

Oduzeli dresove igračima Čelika?

 Grupa navijača Čelika, njih četrdesetak dočekala je večeras ispred stadiona Bilino polje autobus sa igračima i stručnim štabom zeničkog kluba koji su se vraćali sa gostovanja u Širokom Brijegu, objavio je portal Sportzdk.ba.

 

Nezadovoljni angažmanom igrača i lošim rezultatima, od kojih je današnjih 2:7 u Hercegovini najteži poraz NK Čelik u posljednjih 25 godina, navijači su ušli u autobus i oduzeli opremu, trenerke, majice, dresove… “Uzeli su i lopte , sve su nam uzeli. Dvojica policajaca koja su bila prisutna nisu ništa mogla uraditi“, za Sportzdk.ba ispričao je jedan igrač Čelika koji je rekao da je bilo verbalnog vrijeđanja igrača ali da navijači nisu nikoga od nogometaša fizički napali.

 

Večerašnji incident ispred Bilinog polja kulminacija je nezadovoljstva “Robijaša” stanjem u klubu, posebno lošim igrama i rezultatima ove jeseni. Čelik je u 11 prvenstvenih utakmica upisao jednu pobjedu, četiri remija i šest poraza. Osim toga, u prvoj utakmici 1/4 finala Kup-a BiH Zeničani su deklasirani 0:4  od Olimpica. 

 

Pogledajte video sa golovima sa današnje utakmice.