28 Mart 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
srijeda, 15 Oktobar 2014 15:57

Press u KŽK Čelik

Press je, veoma uspješno, vodio Nedžad Glibo, PR kluba KŽK Čelik, koji je u uvodu najavio povod današnje konferencije za novinare: faza priprema ekipe i gostovanje u Podgorici, raskid ugovora sa Natašom Bučevac, a predstavljanje nove igračice u KŽK Čelik, centra Nataše Popović, te odigravanje prijateljske utakmice sa ekipom Galatasaraj, prvakom Evrope i Turske.

 

Prisutnim su se obratili Slobodan Kecman, šef stručnog štaba KŽK Čelik i Nataša Popović, novo pojačanje KŽK Čelik. Trener Kecman ističe da su u okviru priprema za predstojeću sezonu, gostovali u Podgorici i odigrali dvije utakmice sa odličnom ekipom Budućnosti i zabilježili jednu pobjedu i poraz. Danas je i zvanično predstavljeno novo pojačanje u timu Čelika, reprezentativka Crne Gore Nataša Popović (32), koja je angažirana tek nakon što su raskinuli saradnju sa reprezentativkom Srbije, Natašom Bučevac, koja igra na poziciji beka - krila nije u dosadašnjem pripremnom toku opravdala povjerenje trenera Kecmana, ali je ipak osnovni razlog razlaza loša financijska situacija u klubu, zbog čega su se odlučili angažovati igračicu na deficitarnoj poziciji 5, (centar).


Već smo objavili da je košarkaški ženski klub Čelik angažovao Natašu Popović, koja igra na poziciji centra. Kao što su i najavljivali iz stručnog štaba, protekli period su bili u potrazi za adekvatnim rješenjem na ovoj poziciji i s obzirom da je postignut dogovor sa ovom igračicom ona će nastupati u dresu Čelika u narednoj sezoni. Nataša Popvić je rođena 1982. godine u Nikšiću, a u Čelik je stigla iz bugarske ekipe Levski iz Sofije. Njenim angažmanom ekipa Čelika će dodatno unaprijediti igru pod košem. Nataša Popović već se priključila novoj ekipi i odradila prve treninge.

 

U NASTAVKU PRESSA NOVINARI SU UPOZNATI SA PRIJATELJSKOM UTAKMICOM, KOJU ĆE IGRATI EKIPA ČELIKA. NAIME, PRVAK EVROPE, TURSKI GALATASARAY POZVAO JE KOŠARKAŠICE ZENIČKOG ČELIKA, AKTUELNOG BH. PRVAKA I OSVAJAČA KUPA BIH, DA U SUBOTU ODIGRAJU PRIJATELJSKU UTAKMICU.  UTAKMICA ĆE BITI ODIGRANA U SLOVENIJI, TAČNIJE U KRANJSKOJ GORI, GDJE SE TURSKA EKIPA NALAZI NA PRIPREMAMA.

 

"VELIKA JE STVAR DA VAS U BILO KOM SPORTU, POGOTOVO U KOŠARCI, U GOSTE POZOVE PRVAK EVROPE. UČINIT ĆEMO SVE DA SE PREDSTAVIMO U ŠTO BOLJEM SVJETLU", ISTAKAO JE SLOBODAN KECMAN, TRENER ČELIKA, KOJI SE, UJEDNO, ZAHVALIO NA POZIVU I PRIZNANJU ZA KŽK ČELIK I SPORTSKI GRAD ZENICU.

 

Na kraju pressa prisutnim se obratila i Nataša Popović, koja je, pored ostalog, napomenula da je odlično primljena od svih košarkašica i da je zadovoljna atmosferom u ekipi. Što se tiče ambicija kluba ističe da je potrebno ponoviti prošlogodišnji uspjeh osvajanja duple krune u prvenstvu i Kupu BiH, te napraviti iskorak u Međunarodnoj regionalnoj ligi u odnosu na prošlosezonski plasman i pokušati se plasirati na završnicu ovog regionalnog takmičenja (MŽRKL).

 

E.Imamović za Zenicablog