25 Septembar 2022
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
ponedjeljak, 02 Juni 2014 21:18

Zeničani u Krav Maga kampu

Predstavnici Krav Maga akademije Zenica su učestvovali na "IKMF Krav Maga kampu" koji se održao u prirodnom ambijentu na planini Igman u Sarajevu. Krav Maga kamp je organizovala Internacionalna Krav Maga Federacija Bosne i Hercegovine, a sve treninge je održao Direktor IKMF BiH g. Ervin Sućeska, prvi i trenutno jedini licencirani Krav Maga IKMF Expert u našoj državi.
 
 
Obzirom da je Krav Maga sistem samoodbrane koji se rapidno širi u Europi, a naročito na području naše države, kamp je imao cilj da usavrši i unaprijedi znanje IKMF instruktora i studenata koji će stečeno znanje prenositi u svojim Krav Maga školama.
 
Veoma kvalitetno organizovan kamp se sastojao od mnogobrojnih tehnika oslobađanja iz talačkih sitacija, sprečavanje otmice automobila, odbrana i oslobađanje od prijetnje i napada nožem, palicom i vatrenim oružjem.
 
 
IKMF BiH će u narednom peridu nastaviti sa usavršavanjem svojih instruktora posebno u sektorima Krav Maga obuke za žene i Krav Maga za djecu jer se u zadnjih pola godine pojavio veoma veliki interes javnosti za ova dva Krav Maga sektora.
 
Press Krav Maga akademije Zenica