20 April 2024
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
petak, 25 April 2014 17:33

KŽK Čelik:Bez komuniciranja

U utorak 29.aprila 2014.godine u Areni Zenica igra se prva finalna utakmica play off-a za prvaka BiH između KŽK Čelik i ŽKK Play off iz Sarajeva. Tim povodom, a da bi se ekipa Čelika u miru pripremala za predstojeće duele, iz KŽK Čelik smo dobili informaciju sa slijedećim sadržajem, koji Vam prenosimo u cjelosti:


„Poštovani,
Kao što znate košarkaški ženski klub Čelik u utorak igra prvu finalnu utakmicu play off-a Prvenstva Bosne i Hercegovine. Protivnik je sarajevska ekipa Play off-a.
S tim u vezi, želim da Vas obavijestim da je Uprava kluba uz konsultaciju sa stručnim štabom donijela Odluku da je komuniciranje igračica i stručnog štaba sa predstavnicima medija zabranjeno do završetka pomenute utakmice.
Komunikacija sa predstavnicima medija bit će samo dozvoljena na službenoj press konferenciji koja će se održati u ponedjeljak.
S obzirom da je određeni broj kolega iskazao interes za određenim tematskim prilozima, moram Vas pozvati na strpljenje, a sve s ciljem da se ekipa u miru priprema za predstojeće duele u pohodu na titulu Prvaka Bosne i Hercegovine. U nadi da ćete nas razumijeti srdačno Vas pozdravljamo. Za sve druge upite stojim Vam na raspolaganju. Nedžad Glibo, KŽK Čelik TIM“;

Play off Ž 13/14 (raspored sa stranice ksbih):

ČELIK   
18:00
29. april
PLAY OFF   


E. Imamović za Zenicablog