02 Oktobar 2023
FacebookTwitterOva adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je vidjeli.
četvrtak, 06 Februar 2014 23:57

Čelik putuje u Gradačac

Rukometaši ,,Čelika'' su nakon dužeg vremena u Gradskoj areni održali trening u kompletnom sastavu. Povrijeđeni Davor Kadić, Mirza Hurem i Mirza Dervenčić, sa još vidnim i nezaliječenim povredama trenirali su sa ostalim igračima i u petak putuju u Gradačac, gdje u 19.00 sati igaju važnu utakmicu sa domaćim RK ,,Gradačac''.

 

- Lijepo je ponovo vidjeti čitavu ekipu na okupu. Trening je bio sjajan! Raspoloženje seponovo vratilo u ekipu.  Imamo tim i za odbanu i za napad. Bez obzira što nas u Gračanici dočekuje žestok protivnik i ,,pakao'' – mi ćemo se maksimalno boriti i, nadam se, kući se vratiti sa bodovima – kaže trener ,,Čelika'' Zdenko Antović.

 

Na put u Gradačac putuju: Aldin Begagić, Davor KadIć, Eduard Martić, Mirza Hurem, Milan Duvnjak, Mirza Dervenčić, Milan Ivančev, Edvin Begović, Boško Jolović, Dragan Starčević, Enes Sirčo, Nermin Bašić, te četiri mlada igrača–juniora.

 

Predsjednik Kluba Pane Škrbić je održao ,,zatvoreni'' sastanak sa igačima, gdje je dogovoreno da ,,Čelik'' žestoko ide na ostvarivanje ovogodišnjih ciljeva: vrh Premijer lige

BiH, finale  Kupa i plasman u evropska takmičenja. Poželimo sreću našim rukometašima protiv RK ,,Gradačac'' i u narednim utakmicama!