Printaj ovu stranu
petak, 18 Oktobar 2013 14:17

Arena: Večeras Čelik-Zrinjski

Zdravstveni bilten dobar - ,,Čelik'' kompletan Večeras u 19.00 sati u Gradskoj areni Zenica, u važnoj prventstvenoj utakmici Premijer lige BiH ,,Čelik'' igra protiv  rukometaša ,,Zrinjskog'' iz Mostara, a  tim ,,Čelika'' će istrčati u svom najboljem sastavu.  Prema informacijama Dinke Grebenara, izvrsnog mladog  fizoterapeuta ,,Čelika'' zdravstveni bilten ,,Čelikovih''  prvotimaca je dobar, a njegovo redovno prisustvo svim trenizima i utakmicama (i kod ,,kuće'' i na strani) daje dobre rezultate - da se igrači održe u dobrom zdravstvenom stanju.


- Jedino Mirza Hurem ima bolove u koljenu, a Mirza Dervenčić u leđima. Milan Ivačev je takođe imao jedan nezgodan udarac u utakmici sa ,,Goraždem''. Međutim, svi oni će biti spremni za utakmicu sa ,,Zrinjskim'', jer  ću ih pred utakmicu pripremiti da im to ne bude smetnja da odigraju ovu utakmicu – ističe Grebenar. 


Prema tome boje ,,Čelika'' će večeras braniti: Golmani Dragan Starčević i Enes Sirčo, bekovska linija – Mirza Hurem, Milan Ivančev, Eduard Martić i Mirza Dervenčić, pivotmeni Aldin Begagić i Goran Antović, te krila – Davor Kadić, Boško Jolović, Milan Duvnjak i Edvin Begović. Tu su i mlade sedamnaestogodišnje rezerve Ajdin Tufekčić, Amel Omerspahić, Muhamed Ajanović i Harun Alihodžić. Treneri su: Zdenko Antović i Seldin Rizvanović.

 

- Upućujem posljednji poziv ljubiteljima sporta i navijačima našeg tima da večeras dođu u Gradsku arenu i budu uz naš tim! Ovi momci zaslužuju da se za njih navija i da se bodre,  jer oni ponosno nose dres ,,Čelika'' i bukvalno se,,bacaju'' za svakom loptom na parketu. Samo izvrsnim igrama i svojom borbenošću i požrtvovanošću  su uspjeli da u pet utakmica ovog prvenstva – nemaju ni jednu izguljenu utakmicu. Specijalni gosti na večerašnjoj utakmici (njih 100), a povodom godišnjice te škole su – učenici i profesori Katoličkog školskog centra Zenica, a najavljen je i dolazak i jedne grupe popularnih navijača - Robijaša, koje na ovaj način pozdravljam – izjavio je Pane Škrbić, predsjednik Rukometnog kluba ,,Čelik''.


Da ponovimo: večeras dođite svi na rukomet u Gradskoj areni, da uživate u dobrom rukometu i lijepo se provedete! ,,Čelik'' je trenutno najbolja sportska ekipa u našem gradu i red je da ga podržimo!

Posljednje od

Povezani članci (by tag)